Rr. Dibrës Nd. 331 H. 1 Phone: +355 42 361 591

Check availability

Check In
Night
Check Out
Adults
Children

Gallery

Video

Hotel Victoria

Hotel Victoria ofron atë që ne besojmë se është mikpritja dhe kuzhina shqiptare me një ndjesi të veçantë të kushteve moderne.

Testimonials

List all

Testimonials