Rr. Dibrës Nd. 331 H. 1 Phone: +355 42 361 591

Shiko disponibilitetin

Check In
Night
Check Out
Adults
Children

Galeria

Video

Hotel Victoria

Hotel Victoria ofron atë që ne besojmë se është mikpritja dhe kuzhina shqiptare me një ndjesi të veçantë të kushteve moderne.

Opinione

19 Jan

Search

[dopbsps lang=”en”]  
Listo të gjitha

Opinion